Kosár Termék - 0,00 Ft

Kosarad jelenleg üres.

Részösszeg: 0,00 Ft

Virágküldés

Országos virágküldő szolgálat várja rendelésed!  Nagyobb ünnepek előtt ne feledkezz meg az előrendelésről!

Online virágküldés akár 3 órán belül!

 

 

 

A virágküldésnek az Egyesült Államokban van nagyon nagy hagyománya, de hazánkban is hosszú évek óta a leggyakoribb ajándékozási forma olyan esetekben, amikor személyesen nem lehetünk ott, hogy megköszöntsünk egy számunkra fontos személyt. A virágfutár szolgálatok népszerűsége érthető, hiszen egy gyönyörű csokor a legtöbb alkalomra megfelelő választás, hiszen mindenkit szívre derít egy illatos, színes, gondosan összeállított kompozíció.

Online virágküldés különböző alkalmakra

Természetesen minden évszaknak és alkalomnak megvan a maga virága, mely a legtökéletesebb választás lehet. Lássuk mik is ezek!

VirágküldésVirágküldés születésnapra, névnapra: 

Talán ezek azok az alkalmak, amikor a legszélesebb, legszínesebb palettáról válogathatunk. Nincsenek bevett szabályok, szokások, olyan virágot választunk, mely illik ahhoz akit megajándékozunk. Akár azért, mert az a kedvence akár azért mert híven tükrözi személyiségét. Fiatal hölgyeknek válasszunk egy nagyon vidám és illatos csokrot, míg az idősebbeket egy színében és formájában komolyabb összeállítással lepjük meg.  Férfiakat is nyugodtan megajándékozhatunk virággal, bár tény, hogy nekik inkább a virág nélküli zöldnövényeket vagy a cserepes virágokat ajánljuk.

Virágküldés Anyák napjára, nőnapra: 

Mindkét ünnep szorosan összefonódott a virágküldéssel, hiszen ebben az időszakban nyílnak a legszebb, legszínesebb, legillatosabb virágok. Frézia, nárcisz, jácint, tulipán, orgona, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük. Mindenképpen egy ezekből készült csokrot válasszunk, ha virágot küldünk Édesanyánknak!

Virágküldés valentin napraValentin napra küldj virágot: 

A Valentin nap vagy más néven Bálint nap hazánkban is évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ilyenkor a szerelmesek köszöntik egymást, így ennek az ünnepnek hagyományosan a vörös rózsa a virága.

Részvét csokrok, koszorúk küldése:

Sajnos nem csupán örömteli alkalmakra szoktunk virágot küldeni, a temetéseknek is elengedhetetlen kelléke. Akár koszorút, akár sírcsokrot választunk ügyeljünk rá, hogy pasztelles, halvány színeket válasszunk és lehetőleg kevéssé illatos virágokat. 

Virágküldés belföldre:  

Vidékre az összes megyeszékhelyre szállítunk (Békéscsaba, Budapest, Eger, Győr, Székesfehérvár, Nyíregyháza, Kaposvár, Miskolc, Salgótarján, Zalaegerszeg, Pécs, Kecskemét, Debrecen, Szombathely, Szeged, Veszprém, Szolnok, Szekszárd, Tatabánya). Virágküldésünk elérhető a kiemelt nagyvárosokban is (Sopron, Komárom, Esztergom, Kőszeg, Baja, Dombóvár, Nagykanizsa, Paks, Szentes, Karcag, Hajdúszoboszló, Gyöngyös), de néhány boltjainktól távolabb eső települést leszámítva az ország összes településére szállítunk. 

Külföldre szeretne virágot küldeni?  

Az ajándékcsomagok mellett nemzetközi virágküldést is vállalunk, ehhez kérje egyedi ajánlatunkat!

Valentin napi ajándék |  Céges nőnapi ajándék |  Anyák napi ajándék |  Ajándékküldés |  Virágküldés |  Céges ajándék |  Karácsonyi ajándék |  Magyaros ajándék |