Kosár Termék - 0,00 Ft

Kosarad jelenleg üres.

Részösszeg: 0,00 Ft

Egyedi címkés bor

Nagyításért kattints a lenti képekre

Egyedi címkés bor

Az egyik legnépszerűbb céges ajándék az egyedi címkés bor. A Szeleshát pince borainak saját címkéjét logózzuk, így ajándéka ugyanolyan elegáns lesz, mint saját címkéjével. 


Az ár bruttó ár (2354,33 Ft + áfa), mely tartalmazza a bor, a címke és a grafikai tervezés díját is. Az ár egyéb csomagolást nem tartalmaz. Válassz hozzá italoszacskót vagy dobozt is!


Minimumrendelés: 30 db


30 - 199 db: 2354,33 Ft + áfa - 2990 Ft
200 - 499 db:2196,85 Ft + áfa - 2790 Ft
500 db felett: 2039,37 Ft + áfa - 2590 Ft


Választható borok: Szekszárdi Szeleshát: Merlot 2013, K2 2009, Frankos 2012 (50% Cabernet Franc és 50% Kékfrankos)
Megrendelésnél az Egyéb rovatban kérjük feltüntetni!


Igény esetén más borok is rendelhetők, kérd ajánlatunkat!


Szállítási határidő: egyeztetés alapján


Termékeink kis tételszámú kézműves termékek. Készlethiány esetén a hiányzó terméket, veled egyeztetve, azonos minőségűvel helyettesítjük.

2 990,00 Ft

Raktárkészlet: Elérhető

  • 200 darabtól 2 790,00 Ft /db  Kedvezmény: 7%
  • 500 darabtól 2 590,00 Ft /db  Kedvezmény: 14%

Normál csomagszállítás az ország egész területére - br. 1500 Ft/cím (munkanapokon 9-17 óra között az általad kért napon)

  • Budapestre leghamarabb: a rendelés leadását követő munkanapon.
  • Vidékre leghamarabb: a munkanapokon12 óráig beérkezett rendelések, a rendelés leadását követő munkanapon.  A 12 óra után beérkezett küldemények a rendelés leadását követő 2. munkanapon. 

 

Expressz, aznapi, csomagszállítás BUDAPESTRE - br. 3500 Ft/cím (kizárólag Budapesten elérhető, 9-17 óra között)

  • A kiszállítás lehetősége függ készleteinktől és futáraink leterheltségétől. Rendelésed után jelezzük, hogy a szállítás megoldható-e.

 

A rendelésnél lehetőséged van a szállítási nap megadására, melyet ha az időkorlát, és készleteink engedik tartunk.
 
Vidéke szállítás esetében, ritkán, lehetséges 1-2 napos eltérés, erről időben egyeztetünk veled. Ajándék-előfizetések esetében a további hónapok kiszállításai mindig az első kiszállítással megegyező számú héten történnek (pl. ha a hónap harmadik hetében volt az első szállítás, a többi ajándék is a következő hónapok harmadik hetében érkezik a címzetthez). A kiszállításról értesítünk.

 

Ajándékküldés külföldre:

    2013-tól az EU legtöbb országába szállítunk. A szállítási díj a távolságtól függően változik. 

1. Zóna: Ausztria, Románia, Szlovákia – 2-3 nap – 4500 Ft/cím
2. Zóna: Németország, Csehország, BeNeLux országok, Olaszország – 5-7 nap – 9900 Ft / cím
3. Zóna: Nagy-Britannia, Észak-Írország, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Írország – 6-8 nap – 11900 Ft/cím

 

 A külföldi szállítási díj abban az esetben módosulhat, ha a csomagok összsúlya meghaladja a 10 kilogrammot. (Fajtától függően 4-6 díszdobozos csomag feletti mennyiség.) Ez esetben tájékoztatunk a szállítási díjról. 

Kérjük, olyan címet és mobiltelefonszámot adj meg, melyen biztosan elérjük a címzettet! EZEK HIÁNYÁBAN NEM TUDJUK GARANTÁLNI A SIKERES KÉZBESÍTÉST!

 

További információk a Szállítási feltételeknél és a GYIK-ben!

ÖRÖMGARANCIA: Ajándékainkért és szolgáltatásunk minőségért 100%-os Örömgaranciát vállalunk! Nem kell attól félned, hogy az út során megsérül az ajándék vagy nem olyan lesz, mint amire számítottál.  Ha ajándékunk nem váltja be a hozzá fűzött reményeket vagy meggondoltad magad és örömöd nem teljes jelezd felénk és segítünk!  Kicseréljük az ajándékot vagy visszaadjuk a pénzedet, hiszen nekünk az a legfontosabb, hogy ajándékod a lehető legtökéletesebb legyen.

Vásárlóink mondták:

Véleményezd a terméket

Erről írsz véleményt: Egyedi címkés bor

Több címke megadásánál használ szóközt a címkék között. Több szóból álló kifejezésekhez használj szimpla idézőjelet (').

Valentin napi ajándék |  Céges nőnapi ajándék |  Anyák napi ajándék |  Ajándékküldés |  Virágküldés |  Céges ajándék |  Karácsonyi ajándék |  Magyaros ajándék |